Medewerker Donateursadministratie

Solliciteer nu

Medewerker Donateursadministratie


PART-TIME · HILVERSUM

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. We steunen kleinschalige projecten, opgezet door mensen ter plaatse samen met bevlogen Nederlanders. We helpen met kennis, ervaring en financiële steun. Zo maken we samen echt een verschil in de levens van mensen.

Ter versterking van de afdeling Officemanagement zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Donateursadministratie (30 uur)

Doel en verantwoordelijkheden

Voor de donateursadministratie verwerk je alle gegevens met betrekking tot (kleine) particuliere giften in het CRM-systeem. Je staat daarvoor via de telefoon of per mail in contact met onze donateurs. Daarnaast verwerk je onder andere overzichten van de wervings- en telemarketingbureaus, klachtenafhandeling en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van retours en storno’s.

Daarnaast ondersteun je in een aantal (facilitaire) werkzaamheden op de afdeling Officemanagement, waaronder het ontvangst van gasten van Wilde Ganzen en het beantwoorden van de telefooncentrale.Voor de donateursadministratie verwerk je alle gegevens met betrekking tot (kleine) particuliere giften in het CRM-systeem. Je staat daarvoor via de telefoon of per mail in contact met onze donateurs. Daarnaast verwerk je onder andere overzichten van de wervings- en telemarketingbureaus, verzorg je het bedanktraject van nieuwe donateurs en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van retouren en storno’s.

      Wat vragen wij van je

      • Een MBO werk- en denkniveau.

      • Ervaring op een klantgerichte afdeling is een pré.
      • Gevoel voor automatisering en goede kennis van MS Office.
      • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
      • Uitstekende contactuele vaardigheden, sterk in het voeren van telefoongesprekken (klantvriendelijk, effectief).
      • Accuratesse, stressbestendigheid en kwaliteitsgerichtheid.
      • Beschikbaarheid op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.
      • Affiniteit met de doelstelling van Wilde Ganzen.


      Wat bieden wij je

      We bieden je een afwisselende baan in een dynamische organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, namelijk: een verschil kunnen maken in de levens van mensen die het nodig hebben. 

      Reacties

      Heb je interesse? Solliciteer dan voor 16 februari 2018 via onderstaande button. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Mariska Staal via telefoonnummer 035-8700288.