Medewerker Servicedesk

Solliciteer nu

Medewerker Servicedesk


PART-TIME · HILVERSUM

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. We steunen kleinschalige projecten, opgezet door mensen ter plaatse samen met bevlogen Nederlanders. We helpen met kennis, ervaring en financiële steun. Zo maken we samen echt een verschil in de levens van mensen.

Ter versterking van de afdeling Projecten en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Servicedesk

Doel van de functie

Als Medewerker Servicedesk ben je het visitekaartje van Wilde Ganzen. Je bent vaak de eerste contactpersoon voor iedereen die ondersteuning wil van Wilde Ganzen bij projecten. Je zorgt voor de juiste afhandeling van alle vragen en verzoeken van de Nederlandse Particuliere Initiatieven (PI) en de buitenlandse Project Eigenaren (PE) en voor een snelle administratieve verwerking en opvolging van projectaanvragen.

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoerend relatiebeheer. Je zorg voor een juiste en snelle opvolging van de binnenkomende verzoeken. Je doet een eerste screening van de PI, de PE en de projectaanvraag op basis van een aantal criteria. Verder ben je betrokken bij de uitvoering van diverse programma’s zoals Change the Game. Dit betekent onder andere:

1. Je bent het eerste aanspreekpunt voor PI en PE, je geeft hen relevante informatie en documentatie over Wilde Ganzen. Tevens verzorg je de inschrijving in het CRM database;

2. Je verzamelt informatie over de PI en PE die projectaanvragen willen indienen en voert een eerste screening uit aan de hand van criteria;

3. Je ondersteunt PI en PE bij het aanleveren van een projectaanvraag;

4. Je doet de eerste selectie van de projectaanvragen en stuurt eventueel een afwijzing; Je schrijft relevante aanvragen in, verzendt een ontvangstbevestiging en zorgt voor volledigheid van de aanvraag;

5. Je houdt de CRM database actueel;

6. Je ondersteunt communicatieve uitingen ten behoeve van de werving en binding van PI;

7. Je onderhoudt de evenementenkalender en ondersteunt bijeenkomsten voor PI;

Wat vragen we van jou

- MBO/HBO werk- en denkniveau met relevante ervaring in dienstverlenende functies;

- Uitstekende contactuele vaardigheden en een servicegerichte, proactieve instelling;

- Flexibel en stressbestendig: multi-tasker;

- Zelfstandig kunnen werken en in teamverband;

- Goede beheersing van de Engelse taal; meerdere talen is een pré;

- Affiniteit met de doelstelling van Wilde Ganzen. Kennis van internationale samenwerking en in het bijzonder concrete, kleinschalige projecten is een pré.

Wat bieden we jou

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, namelijk een verschil kunnen maken in de levens van mensen die het nodig hebben.

De gesprekken vinden plaats in de laatste week van maart. Stuur daarom je sollicitatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk 23 maart.

Reacties: Heb je interesse en voldoe je aan de gevraagde ervaring? Solliciteer dan via onderstaande button.